Black Friday 2018 Media Markt: Εκπτώσεις

0

, Black Friday 2018 Media Markt: ΕκπτώσειςBlack Friday 2018 Media Markt δες εδώ τις εκπτώσεις. Σε ποια προϊόντα θα έχει προσφορές κι εκπτώσεις μέχρι και 80%;
Αυτή η χρονιά μας φέρνει μία ακόμα μία Μαύρη Παρασκευή. Το αμερικάνικο έθιμο, που τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί και για τη χώρα μας, δίνοντάς μας την ευκαιρία να αποκτήσουμε τα προϊόντα που επιθυμούμε. Οπότε… Black Friday 2018 Media Markt! Ναι, η αγαπημένη αλυσίδα θα γιορτάσει και φέτος, προσφέροντας ακραίες προσφορές κι εκπτώσεις.

Να σου θυμήσω πως η Black Friday 2018 είναι στις 23 Νοεμβρίου, ωστόσο θα είναι καλό να έχετε κάνει την έρευνα αγοράς σας προκειμένου να προλάβετε τις μεγάλες εκπτώσεις. Η σελίδα της Media Markt είναι εδώ!

1. Συστήνεται στους καταναλωτές να διενεργούν έρευνες αγοράς για τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν κατά την περίοδο που θα προηγηθεί της αναφερόμενης δράσης, ώστε να διαμορφώσουν οι ίδιοι πραγματική εικόνα του μεγέθους των εκπτώσεων και προσφορών που θα εφαρμοστούν κατά την Παρασκευή 24/11/2017.

2. Οι καταναλωτές θα πρέπει να γνωρίζουν ότι κατά την ημέρα πραγματοποίησης της δράσης, το όφελος για τους ίδιους από εφαρμογή εκπτώσεων/προσφορών θα πρέπει να προκύπτει σαφώς από τις αναγραφόμενες επί των πινακίδων των προϊόντων τιμών (τιμή πριν και τιμή μετά την πραγματοποίηση της δράσης).

3. Οι έμποροι θα πρέπει να εφαρμόζουν τις σχετικές διατάξεις της Κωδικοποίησης Κανόνων Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών (Κανόνες ΔΙΕΠΠΥ) αναφορικά με τις «Πρακτικές πώλησης με μειωμένη τιμή ή παροχή πρόσθετου οφέλους προϊόντων και υπηρεσιών» (βλ. άρθρο 78). Η διαπίστωση παραβάσεων κυρώνεται βάσει των διατάξεων της παρ.9 άρθρο 78 των Κανόνων ΔΙΕΠΠΥ (για είδη μαζικής κατανάλωσης, όπως είδη διατροφής, ατομικής υγιεινής, οικιακής καθαριότητας) και του άρθρου 21 του ν. 4177.13 (για όλα τα άλλα καταναλωτικά αγαθά).

4. Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με την παρ.2 άρθρο 15 του ν.4177/2013, δεν επιτρέπεται η προσφορά ειδών των οποίων η ποσότητα υπερβαίνει το πενήντα τοις εκατό (50%) του συνόλου των ειδών που διαθέτει κάθε κατάστημα, εκτός αν έχουν εκδοθεί σχετικές αποφάσεις των οικείων Αντιπεριφερειαρχών σύμφωνα με την παράγραφο 3 του ίδιου άρθρου.

5. Υπενθυμίζεται επίσης, ότι οι καταναλωτές μπορούν να καταθέτουν ηλεκτρονικά τις καταγγελίες τους για τυχόν παραβάσεις που διαπιστώνουν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα καταγγελιών της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή (http://www.1520.gov.gr/) καθώς και στην τηλεφωνική γραμμή 1520 η οποία είναι διαθέσιμη στους καταναλωτές τις καθημερινές από τις 09:00 μέχρι τις 15:00.

Black Friday 2018 Ελλάδα: Όσα πρέπει να προσέξεις για να μην την πατήσεις!

Τι αγοράζουν οι περισσότεροι την Black Friday 2018 – Μαύρη παρασκευή;
Στην πρώτη θέση της λίστας βρίσκεται ο τομέας της τεχνολογίας και συγκεκριμένα οι ηλεκτρονικές συσκευές με το κομμάτι του mobile να ξεχωρίζει στη συγκεκριμένη κατηγορία την οποία το Πλαίσιο. Hπλειονότητα των Ελλήνων βλέπει τις προσφορές του Black Friday ως μια μεγάλη ευκαιρία για να αποκτήσει νέα smartphone και tablet ή γενικά τεχνολογικά gadget.

Ακολουθούν τα παπούτσια και στην τρίτη θέση της λίστας συναντάμε τον ρουχισμό. Επόμενη κατηγορία με βάση τις αναζητήσεις του ελληνικού καταναλωτικού κοινού, είναι τα κοσμήματα, ενώ στην πέμπτη και την έκτη θέση αντίστοιχα, βρίσκονται τα ρολόγια και τα μπουφάν (παλτό, jacket κ.ά.).

Πέρυσι λοιπόν είχε γίνει χαμός και τα αποθέματα είχαν εξαντληθεί πολύ σύντομα. Γι’ αυτό είναι πρακτικό να γνωρίζεις από τώρα ποια καταστήματα κάνουν προσφορές στην Black Friday 2018, να έχεις κάνει την έρευνα αγοράς, έτσι ώστε να πας νωρίς εκείνη την ημέρα και να προλάβεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.